Laat je roetfilter bij ons reinigen

  • Zorg dat je dieselauto door de APK komt
  • In één dag geregeld

Roetfilter reiniging

Vanaf 1 januari 2023 moeten de uitlaatgassen van dieselvoertuigen met een verplicht roetfilter tijdens de APK worden getest met een deeltjesteller. Met de deeltjesteller wordt op een eenvoudige en snelle manier de werking van een roetfilter nauwkeurig getest. Goed werkende roetfilters dragen bij aan een vermindering van de fijnstofuitstoot bij dieselvoertuigen. Deze hebben dan ook een positief effect op de luchtkwaliteit.

Zorg voor een schoon roetfilter

Vervuiling in het roetfilter zorgt ervoor dat de werking niet meer optimaal is. Het gevolg kan zijn dat de betreffende dieselauto niet door de APK komt. Je kunt er dan voor kiezen om het roetfilter te vervangen. Dit is vaak niet veel duurder en dus ook een goede optie. Maar een meer duurzame oplossing is het laten reinigen van het roetfilter.

Met specialistische apparatuur reinigen wij het roetfilter grondig. Het roetfilter is als nieuw en de werking is weer optimaal. De auto zou daarna dan ook zonder problemen door de test moeten komen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of wil je een afspraak maken om een roetfilter te laten reinigen of vervangen? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar!

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.
Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?