Deeltjes teller APK

Welkom bij Automaterialen Tiel. Ben je opzoek naar de nieuwe APK-eisen met betrekking tot de deeltjesteller? Dan ben je bij Automaterialen Tiel aan het juiste adres!

De deeltjes teller APK

Vanaf 1 januari 2023 vereist de APK een nauwkeurige test van de uitlaatgassen van dieselvoertuigen met een verplicht roetfilter. Deze test maakt gebruik van een deeltjesteller om de werking van het roetfilter grondig te evalueren. Een goed functionerend roetfilter is essentieel voor het verminderen van fijnstofuitstoot, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit.

Onze expertise in deeltjes teller APK

Bij Automaterialen Tiel begrijpen we het belang van een correct functionerend roetfilter. Ons team van deskundige adviseurs staat paraat om je te voorzien van de juiste technische ondersteuning en advies. 

Uitgebreid assortiment

Naast technische ondersteuning, bieden we ook een breed assortiment aan producten en gereedschappen om je te helpen bij je werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar specifieke onderdelen, accessoires of specialistisch gereedschap, bij Automaterialen Tiel hebben we alles wat je nodig hebt.

Waarom kiezen voor Automaterialen Tiel?

Onbeperkte toegang tot technische hulp: Onze TechLine biedt je toegang tot ervaren specialisten voor al je technische vragen.

Praktijkgerichte vak trainingen: Met onze TechTraining blijf je op de hoogte van de nieuwste technologieën en het verbetert je vaardigheden.

Uitgebreide technische gegevens: Met TechData powered by HaynesPro heb je toegang tot OEM-gebaseerde technische gegevens van 53 merken!

Specialistisch gereedschap: Onze TechTools stellen je in staat om zelfs de meest uitdagende klussen professioneel aan te pakken.

Garantie op onderdelen: Door deel te nemen aan ons TechPro-programma, kan je genieten van onbeperkte garantie op de auto-onderdelen van Autodistribution.

automaterialen Tiel service

Neem nu contact op!

Ben je klaar om je garagebedrijf naar een hoger niveau te tillen met de juiste ondersteuning en hoogwaardige apparatuur voor de deeltjes teller APK? Neem vandaag nog contact op met Automaterialen Tiel en profiteer van onze expertise en uitgebreide assortiment.

Wij staan klaar om je te helpen bij al uw technische behoeften en je te ondersteunen in het leveren van de beste service aan jouw klanten. Samen gaan we voor kwaliteit en service!

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.

Een greep uit onze merken

Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?