Over ons

  • Adviseurs met échte kennis van autotechniek
  • Zeer uitgebreid assortiment: vrijwel alles kunnen we leveren

Automaterialen Tiel: jouw leverancier

Automaterialen Tiel is al jaren een vertrouwde naam in de Betuwse automotive wereld. Als groothandel richten we ons zowel op garagebedrijven als serieuze particulieren die op zoek zijn naar kwalitatieve onderdelen voor hun auto. We werken nauw samen met meerdere leveranciers, waardoor we een ruim assortiment hebben en snel kunnen leveren. We vinden het een uitdaging om ook onderdelen te leveren voor de minder courante auto’s. Dus wat voor onderdeel u ook nodig heeft, u bent bij Automaterialen Tiel aan het juiste adres.

Maar wat ons echt onderscheidt van andere bedrijven in de regio is de kwaliteit van onze service. Onze adviseurs kennen niet alleen het assortiment door en door. We hebben ook verstand van autotechniek. Dit betekent dat u bij ons altijd een deskundig advies krijgt, waardoor u verzekerd bent van de juiste onderdelen voor uw auto.

Onze service gaat verder dan alleen het snel leveren van de juiste automaterialen. Omdat wij aangesloten zijn bij Autodistribution kunnen wij professionele garagebedrijven nog meer bieden. Autodistribution biedt onder andere verregaande hands-on experttrainingen op het gebied van autotechniek. Ook zijn er verschillende garageconcepten waar je uit kunt kiezen. Op die manier kun je jouw klanten nog beter bereiken én bedienen.

Automaterialen Tiel, waar we samen gaan voor kwaliteit en service!

Waarom kies je voor Automaterialen Tiel?

  • Meerdere ritten per dag
  • Niet afhankelijk van één leverancier
  • Adviseurs met échte kennis van autotechniek
  • Zeer uitgebreid assortiment

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.

Een greep uit onze merken

Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?