Kenteken laten maken Geldermalsen

Bij Automaterialen Tiel begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om snel en gemakkelijk nieuwe kentekenplaten te verkrijgen. Of je nu een verloren kentekenplaat wilt vervangen of een geheel nieuwe wilt laten maken, wij zijn jouw vertrouwde partner. Als erkende RDW-kentekenplaten leverancier staan wij garant voor kwaliteit.

kenteken laten maken Geldermalsen

Onze service

Automaterialen Tiel biedt een brede variatie aan kentekenplaten, geschikt voor diverse voertuigen. De kosten variëren tussen de 20 en 40 euro, afhankelijk van het type kenteken en de hoeveelheid die je nodig hebt. Of het nu gaat om een personenauto, motorfiets, of ander voertuig, wij hebben de juiste oplossing voor jou!

Aanvragen van kentekenplaat

Voor het aanvragen van nieuwe kentekenplaten hebben we slechts twee vereisten: een geldig identiteitsbewijs en het kentekenbewijs van het desbetreffende voertuig. Met deze documenten kunnen we de aanvraag snel verwerken en ben je binnen no-time voorzien van nieuwe kentekenplaten.

Snelle hulp

Bij Automaterialen Tiel willen we jou zo snel mogelijk kunnen helpen met een aanvraag. De kentekenplaat is namelijk al binnen minuten klaar! Belangrijk om te weten is dat bij het ophalen van de nieuwe kentekenplaten de oude ingeleverd moeten worden. Hiermee zorgen we ervoor dat alles in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. 

Wij staan klaar voor jou!

Onze medewerkers staan altijd klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste kentekenplaten en het verwerken van de aanvraag. Met een scherp oog voor detail en een efficiënte werkwijze, zorgen wij ervoor dat je snel weer de weg op kunt met de juiste identificatie voor jouw voertuig.

Neem nu contact met ons op!

Een kenteken laten maken Geldermalsen bij ons is de beste stap die je kan maken als het gaat om betrouwbare kentekenplaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om je van dienst te zijn!

 

 

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.

Een greep uit onze merken

Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?