Kenteken laten maken

Welkom bij Automaterialen Tiel, waar we begrijpen dat jouw voertuig meer is dan alleen een nummer. Een kenteken is een persoonlijke touch, een weerspiegeling van jouw stijl op de weg. Bij Automaterialen Tiel kun je jouw kenteken laten maken op een manier die past bij jouw unieke visie en behoeften.

Waarom jouw kenteken laten maken bij Automaterialen Tiel?

 1. Verscheidenheid aan opties:
  Van verschillende lettertypen tot kleurencombinaties, bij Automaterialen Tiel hebben we een breed scala aan opties om jouw kentekenplaat aan te passen aan jouw smaak.
 2. Hoogwaardige materialen:
  Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw op maat gemaakte kentekenplaat niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.
 3. Eenvoudig bestelproces:
  Ons online bestelproces is eenvoudig en snel. Vul het bestelformulier in, upload de nodige documenten en kies jouw stijl. Wij regelen de rest.
 4. Snelle levering:
  We begrijpen dat je niet kunt wachten om jouw unieke kentekenplaat te gebruiken. Daarom streven we naar een snelle productie en levering, zodat je snel weer op de weg kunt.

 

kenteken laten maken

 

Hoe kun je jouw kenteken laten maken?

Online bestellen: Bezoek onze website en vul het eenvoudige online bestelformulier in. Geef de benodigde informatie op, zoals het type voertuig en eventuele specifieke wensen.

Documenten uploaden: Upload de nodige documenten, waaronder een geldig identiteitsbewijs en het kentekenbewijs van het voertuig, om de bestelling te voltooien.

Personaliseer jouw kentekenplaat: Ontdek de verschillende opties en personaliseer jouw kentekenplaat op basis van jouw voorkeuren en stijl.

Veilig online betalen: Voltooi de bestelling door veilig online te betalen. Wij zorgen voor een beveiligde betaalomgeving voor jouw gemoedsrust.

Ophalen of laten bezorgen: Zodra jouw kentekenplaat gereed is, kun je deze gemakkelijk ophalen bij Automaterialen Tiel. Liever laten bezorgen? Ook dat regelen we graag voor je.

De kosten van de kentekenplaten hangen af van de hoeveelheid en het type kenteken. Dit kan verschillen tussen de 20 en 40 euro.

 

Neem nu contact op!

Bij Automaterialen Tiel begrijpen we dat jouw voertuig speciaal is. Laat ons jouw kenteken maken en voeg een uniek tintje toe aan jouw rijervaring. Bestel vandaag nog online en geef jouw kentekenplaat een persoonlijke touch! Heb je nog enige vragen? Neem dan gerust contact op.

 

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.

Een greep uit onze merken

Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?