Kentekenplaat bestellen

Welkom bij Automaterialen Tiel, dé specialist als het gaat om kentekenplaten. Wij begrijpen dat jouw kentekenplaat niet alleen een juridische vereiste is, maar ook een statement voor jouw voertuig. Daarom bieden wij een eenvoudig en efficiënt proces om jouw kentekenplaat te bestellen, zodat je snel weer de weg op kunt met een plaat die bij jouw stijl past.

kentekenplaat bestellen

Waarom kentekenplaat bestellen bij Automaterialen Tiel?

  1. RDW erkend: Als een door de RDW erkende kentekenplaten leverancier waarborgen wij de wettelijke geldigheid en kwaliteit van al onze kentekenplaten.
  2. Maatwerk opties: Of je nu een standaard kentekenplaat wil of een persoonlijke touch met maatwerk, bij Automaterialen Tiel hebben we diverse opties om aan jouw wensen te voldoen.
  3. Snel en efficiënt: Ons toegewijde team staat klaar om jouw kentekenplaat snel te produceren, zodat je niet lang hoeft te wachten om weer de weg op te gaan.
  4. Ruim assortiment: Van auto’s tot motoren, landbouwvoertuigen tot bromfietsen, wij hebben een breed assortiment kentekenplaten voor verschillende voertuigen.
  5. Online bestelgemak: Bij Automaterialen Tiel hebben we het bestellen van jouw kentekenplaat eenvoudig gemaakt. Geen gedoe, gewoon snel en efficiënt.

 

Hoe bestel je jouw kentekenplaat?

Vul het online bestelformulier in: Bezoek onze website en vul het eenvoudige online bestelformulier in. Geef de benodigde informatie op, zoals het type voertuig en eventuele specifieke wensen.

Upload nodige documenten: Om de bestelling te voltooien, vragen we je om de benodigde documenten te uploaden, waaronder een geldig identiteitsbewijs en het kentekenbewijs van het voertuig.

Kies jouw stijl: Ontdek de verschillende stijlen en opties die we aanbieden. Maak een keuze die past bij de uitstraling van jouw voertuig.

Betaal veilig online: Voltooi de bestelling door veilig online te betalen. Wij zorgen voor een beveiligde betaalomgeving voor jouw gemoedsrust.

Ontvang jouw kentekenplaat: Zodra jouw kentekenplaat gereed is, laten we het je weten. Je kunt deze vervolgens snel en gemakkelijk ophalen bij Automaterialen Tiel.

De kosten van de kentekenplaten hangen af van de hoeveelheid en het type kenteken. Dit kan verschillen tussen de 20 en 40 euro.

 

Bestel nu!

Bij Automaterialen Tiel streven we naar een vlotte en gebruiksvriendelijke ervaring bij het bestellen van jouw kentekenplaat. Bestel vandaag nog online en geef jouw voertuig de perfecte finishing touch. Heb je nog enige vragen? Neem dan gerust contact op.

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.

Een greep uit onze merken

Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?