Kentekenplaat maken Geldermalsen

Bij Automaterialen Tiel begrijpen we dat een kentekenplaat meer is dan slechts een identificatiemiddel voor voertuigen; het is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van jouw auto. Daarom bieden wij een uitgebreide service voor het maken van kentekenplaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Waarom kiezen voor Automaterialen Tiel voor jouw kentekenplaat?

  1. RDW erkend: Wij zijn een door de RDW erkende kentekenplatenleverancier. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de wettelijke geldigheid en kwaliteit van de kentekenplaten die wij leveren.
  2. Breed assortiment: Of je nu een standaard kentekenplaat nodig hebt of op zoek bent naar iets specifieks, ons assortiment omvat verschillende types kentekenplaten, waaronder voor auto’s, motoren, landbouwvoertuigen, bromfietsen, en meer.
  3. Op maat gemaakt: Uniek bij Automaterialen Tiel is onze mogelijkheid om kentekenplaten op maat te maken. We meten met specialistische apparatuur nauwkeurig de kleur van jouw auto en produceren ter plekke een lakstift of spuitbus op maat.
  4. Verscheidenheid aan opties: Van standaard kentekenplaten tot luxe kentekenplaten met opgelegde letters, Amerikaanse kentekenplaten, taxi kentekenplaten, oldtimer kentekenplaten, handelaarskentekenplaten, tot zelfs kentekenplaten met naam – we hebben het allemaal.
  5. Snel en efficiënt: Ons deskundige team staat klaar om jouw kentekenplaten snel en efficiënt te produceren. Je kunt rekenen op een snelle service zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

kentekenplaat maken Geldermalsen

 

Hoe bestel je jouw kentekenplaat?

Bezoek ons: Kom langs bij onze locatie aan de Faradaystraat 10, 4004 JZ Tiel. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.30 en zaterdag van 08.30 – 12.30.

Neem nodige documenten mee: Voor het maken van nieuwe kentekenplaten hebben we een geldig identiteitsbewijs en het kentekenbewijs van het voertuig nodig. Bij het ophalen lever je de oude kentekenplaten in.

Kies jouw stijl: Ontdek de verschillende opties die we aanbieden en kies de stijl die past bij jouw voertuig.

Ontvang jouw kentekenplaat: Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kentekenplaat snel klaar is. Zodra gereed, laten we het je weten en kun je deze ophalen.

De kosten van de kentekenplaten hangen af van de hoeveelheid en het type kenteken. Dit kan verschillen tussen de 20 en 40 euro.

 

Neem nu contact op!

Bij Automaterialen Tiel streven we ernaar om jouw ervaring met het verkrijgen van kentekenplaten zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Kom vandaag nog langs en geef jouw voertuig de kentekenplaat die het verdient!

 

Openingstijden

Ma t/m Vrij 08.00 - 17.30
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Contact

0344 722 922
order@automaterialentiel.nl
Faradaystraat 10
4004 JZ Tiel

Kroon oil
productadvies

Vul jouw kenteken in voor olie advies.

Een greep uit onze merken

Chat openen
1
Hallo, over welk product wil je meer informatie ontvangen?